Adatvédelmi politika

Adatvédelmi politika

							 Személyes adatok feldolgozását politika
 1. Általános rendelkezések
Ez a személyes adatok feldolgozását politika összeállítása követelményeknek megfelelően a Szövetségi törvény "személyes adat".
törvény 27.07.2006 Sz 152-FZ "személyes adatok", valamint meghatározza az eljárás során a személyes adatok feldolgozása
intézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy a személyes adatok biztonsága adatok Ivan Szergejevics Mikhailov (a továbbiakban: Üzemeltető).
Az üzemeltető célja a felismerés, hogy tevékenységét a jogok, valamint
szabad ember állampolgár során a személyes adatok feldolgozása, beleértve a védelem jogok sérthetetlensége
magánélet, személyes, család, magánélet.
Valódi az üzemeltető politika tekintetében, a személyes adatok (a továbbiakban: Politika) vonatkozik minden, az Üzemeltető által megadott információk
ami az Üzemeltető kaphat arról honlap látogatók .
							Alapvető fogalmak a Politika
A személyes adatok automatizált feldolgozásának – a személyes adatok feldolgozása segítségével számítógép-technológia;
Blokkolja a személyes adatok – átmeneti megszűnése, a személyes adatok feldolgozása (kivéve az esetekben, amikor
feldolgozás tisztázásához szükséges személyes adatok);
Egy honlap gyűjtemény, grafikus, illetve tájékoztató anyagok, valamint a számítógépes programok, adatbázisok, amelyek
a rendelkezésre állás az Interneten, a hálózati cím ;
							 Információs rendszer a személyes adatok — a készlet személyes adatokat tartalmaz, adatbázisok, valamint az alábbi információk megadásával:
a feldolgozás az információs technológiák, valamint technikai eszközök;
Deperszonalizáció a személyes adatok — akciók eredményez, ami lehetetlen meghatározni anélkül, hogy az alábbi módszerekkel: további információk
személyes adatok tartozó hogy egy adott Felhasználó vagy más személyes adat témában;
A személyes adatok feldolgozása – akció (művelet), vagy egy meghatározott tevékenységek (műveletek) végzett
vagy használata nélkül automatizálási eszközök személyes adatainak, beleértve gyűjtése, felvétele, rögzítése,
rendszerezése, felhalmozódása, a tárolás, a finomítási (frissítés, módosítás), kitermelése, felhasználása, átruházása (engedély, 
a rendelkezés, access), deperszonalizáció, zárolás, törlés, megsemmisítés a személyes adatok;
Üzemeltető – a állami vagy önkormányzati hatóság, jogi személy vagy egyéni, önállóan vagy együttesen
más személyek, akik szervezni, illetve (vagy) személyes adatok feldolgozására, valamint meghatározzák a célból, hogy feldolgozás
személyes adat, a készítmény a személyes adatok feldolgozása, actions (műveletek) végzett, személyes adatok adatok;
Személyes adatok vonatkozó bármely információ közvetlenül vagy közvetve, meghatározott vagy azonosítható Felhasználó
a honlap ;
							A felhasználó által a honlap bármely látogatója ;
							 Rendelkezés a személyes adatok – intézkedéseket, amelyek célja a személyes adatok kiszolgáltatása, hogy egy bizonyos személy
egy adott személy, vagy személyek csoportja;
Terjesztése a személyes adatok – azokat az intézkedéseket, amelyek célja nyilvánosságra személyes adatokat határozatlan személy
a nagyközönség (a személyes adatok továbbítása), vagy hogy megismerjék személyes adatokat korlátlan számú személyek, beleértve a 
személyes adatok kiszolgáltatása, a tömegkommunikációs, szakmai gyakorlat, információkat, valamint a távközlési hálózatok 
vagy hozzáférés biztosítása, hogy személyes adatok bármely más módon;
Határokon átnyúló átutalása a személyes adatok – át személyes adatok átadása külföldi állam hatósága 
a hatóságok a külföldi állam, külföldi természetes személy vagy külföldi jogi személy;
Pusztítás a személyes adatok – minden olyan intézkedést, ami a végleges megsemmisítése személyes adatokat a felhasználó beleegyezése.
a további fejlődés lehetetlensége visszaállítja a tartalom a személyes adatoknak a személyes adatok információs rendszer 
(vagy), amelynek eredményeként anyag hordozói személyes adatai megsemmisítették.

Előfordulhat, hogy az üzemeltetőnek a folyamat a következő személyes adatokat a Felhasználó
Vezetéknév, keresztnév, apai neve;
E-mail cím;
Telefonszám;
Év, hónap, születési idő, hely;
Fotó;
Szintén a honlapon, a gyűjtemény feldolgozása, a névtelen adatokat a látogatók (beleértve a "cookie-k") keresztül a szolgáltatások Internet statisztika (Yandex Metrikus, például a Google Analytics, illetve mások).
A fent említett adatok, a továbbiakban: a Politika, a kombinált alatt az Általános fogalom, a Személyes adatok.

Célok a személyes adatok feldolgozása
Az adatkezelés célja a Felhasználó személyes adatait, hogy tájékoztassa a Felhasználó által küldött e-maileket; 
biztosítja a Felhasználó számára a szolgáltatásokhoz való hozzáférés, információs és/vagy a foglalt anyagok a honlapon.
Az Üzemeltető is jogosult értesítést küld a Felhasználónak a új termékek, szolgáltatások, akciók, különféle rendezvények lebonyolítására. A felhasználó bármikor megtagadhatja, hogy megkapja a tájékoztató üzeneteket küld egy e-mailt, hogy az Üzemeltető a politika e-mail cí[email protected]  jelölt "Leiratkozni értesítést az új termékek, szolgáltatások, speciális ajánlatok".
Depersonalized Felhasználó által gyűjtött adatok Internet statisztika szolgáltatások használják, hogy információt gyűjtsön a Felhasználók tevékenysége az oldalon, minőségének javítása, a weboldal, illetve annak tartalma.

Jogalapja a személyes adatok feldolgozása
Az üzemeltető folyamatok a Felhasználó személyes adatait csak akkor, ha azok kitöltve és / vagy küldi a Felhasználó önállóan keresztül speciális formája található az oldalon  . Töltsd ki a megfelelő formában, és/vagy személyes adatokat küld az Üzemeltető a Felhasználó egyetért azzal, hogy ez a Politika.
Az üzemeltető folyamatok depersonalized adatokat a Felhasználó, amennyiben ez engedélyezett, a Felhasználó böngésző beállításait (megtakarítás cookie-kat használ, a cookie-k engedélyezve van JavaScript technológiák).

Eljárás gyűjtése, tárolása, átadása vagy más típusú személyes adatok feldolgozása
A biztonsági feldolgozott személyes adatok, az Üzemeltető által biztosított által végrehajtási jogi, szervezeti, technikai szükséges intézkedéseket, hogy teljes mértékben eleget tesz a követelményeknek, a jelenlegi jogszabályok szabályozása személyes adatok védelme.
Az üzemeltető biztosítja, a biztonságot, a személyes adatok veszi az összes lehetséges intézkedéseket, amelyek kizárják a személyes adatokhoz való hozzáférés a jogosulatlan személyek.
A Felhasználó személyes adatok soha, semmilyen körülmények között sem adjuk át harmadik félnek, kivéve kapcsolódó ügyek a jelenlegi jogszabályok végrehajtására.
Abban az esetben, az esetleges pontatlanságok a személyes adatok, a Felhasználó tudja frissíteni őket önállóan értesítést küld az Üzemeltető e-mail cím [email protected] jelölt "Frissítése személyes adat".
Az a kifejezés, hogy a személyes adatok feldolgozásának korlátlan. A felhasználó visszavonhatja a beleegyezését, hogy a személyes adatok feldolgozása bármikor értesítést küld az Üzemeltető e-mailben, hogy az Üzemeltető e-mail címét, [email protected]  jelölt "hozzájárulás Visszavonása, hogy a személyes adatok feldolgozása".

A határokon átnyúló személyes adatok átadása
Az üzemeltető végrehajtását megelőzően határokon átnyúló átutalása a személyes adatokat köteles biztosítani, hogy a külföldi kormány, amelynek területén kellene végrehajtani a személyes adatok átadása, megbízható jogainak védelméről a személyes adatok tantárgyak biztosított.
Határokon átnyúló átutalása a személyes adatok területén külföldi Államokat, amelyek nem felelnek meg a fenti követelményeknek lehet elvégezni, csak akkor, ha van írásos engedélye nélkül a személyes adatok figyelemmel határokon átnyúló átutalása a személyes adatok és/vagy az építési szerződés, amely a személyes adat az alany egy párt.

Záró rendelkezés
A felhasználó semmilyen felvilágosítást kérdésekben az érdeklődés kapcsolatos, a személyes adatok feldolgozása a kapcsolatot az Üzemeltető e-mailben [email protected].
							Ez a dokumentum tükrözi bármilyen változás, hogy az Üzemeltető a személyes adatok feldolgozását politika. A politika korlátlan ideig érvényes, amíg helyére egy új verzió.
 A jelenlegi változat a Politika szabadon hozzáférhető az Interneten /policy.html.