TOP NEWS

Ramiz Lladrovci: Shuplaka i kisha rre do politikan, po s’ka mirë këtu edhe vetë qeto ditë nashta eci

Jetimat e Ballkanit

Ramiz Lladrovci: Shuplaka i kisha rre do politikan, po s’ka mirë këtu edhe vetë qeto ditë nashta eci
Ramiz Lladrovci ka komentuar zënkat midis politikanëve dhe ikjen e qytetarëve nga Kosova duke e cilësuar si te padrejtë kjo qe po ndodh pasi këtu është krejt faji i politikanëve te vendit dhe disa prej tyre meritojnë qe te rrehen shuplaka.

“Do e lypin me i rre shuplaka do lypin me jua ngre veshin, është e padrejtë kjo qe po ndodh nuk e meritojnë qytetaret e Kosovës qe te ikin kështu”

“Shpresojmë qe kjo gjendje te rregullohet, është mire me ik nëse nuk gjeni punë ose te ardhme këtu pse jo.

Related Articles

Close