SHQIPTARQE!

“Përballja” mes Milaim Zekës e Shefqet Krasniqit: ku ku ku për ty… e mbys vetën…

Jetimat e Ballkanit

Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale, janë përmbledhur e deputetit nga Nisma Socialdemokrate, Milaim Zeka, dhe ato të hoxhës Shefqet Krasniqi lidhur me shkuarjen e grave në deti.

Përderisa Milaim Zeka thotë se askund në kuran e bibël nuk shkruan se gratë nuk duhet të shkojnë në deti, një gjë të tillë e kundërshton ashpër hoxhë Shefqet Krasniqi.

Ai thotë se njëra nga haramet më të mëdha është që me marr gruan dhe me dergu në deti, pasi sipas tij, në këtë mënyrë ajo e tregon trupin e saj, siç thotë ai “ashtu siç e ka fal zoti”.

Related Articles

Close