TOP NEWS

Ky është Kosovari qe po lyp punëtor ne Suedi: “ O Shqiptar veç hajdeni diqysh deri këtu, 4mi euro e keni rrogën”

Jetimat e Ballkanit

Suedia ka shume nevojë për fuqi punëtore të specializuar, pra, nëse ju jeni shumë i mirë si punëtor në firmën ku punoni, ajo vetë do kërkojë t’ju bëjë dokumentet.

Ndërsa një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti.

Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj, atëherë kur te shkoni atje duhet veç te kontaktoni ne telefon ose e-mail.

“Shqiptar këtu janë rrogat e mira, nuk keni pas punë me askënd veç me mu,hajdeni veç deri ne Suedi” tha pronari.

Related Articles

Close