SHQIPTARQE!

“Isha pre ne 500 vena por qe e shoh babën temë me kushërirën edhe nuk guxoj me i tregu Nanes se …

Jetimat e Ballkanit

Një ngjarje interesante ka treguar një vajzë e cila ka thënë se e ka pa me sytë e saj babin duke e tradhtuar me kushërirën e ngatë por qe nuk po guxon me i tregu nenës per arsye se nuk dëshiron qe familja e saj te prishet.

“Nuk e kam mendua kështu babin por e kam pa me sytë e mi, ishte shumë e vështire me pranua këtë por është realiteti, nuk po i tregoj Nenës se nuk dua qe te hidhërohet”

“Kushërira është e martuar por burrin e ka ne gjermani dhe jeton vetëm me djalin dhe vajzën, nuk e kam menduar ashtu por ja qe doli.

Related Articles

Close