SHQIPTARQE!

I Ikën mendja Shqiptarit: E kapa gruan duke e bere me dike tjeter, tani po…

Jetimat e Ballkanit

Ai ka shpjeguar se është i dëshpëruar nga 25 vite sa po jeton në Zvicër,edhe pse thotë se ka një jetë të bukur dhe biznes të suksesshëm në shtetin më të pasur evropian.

Gostivarasi thotë se së fundi ka dëshmi që gruaja e tij,që e kishte martuar para 10 viteve,që ishte gruaja e dytë,po e tradhëton.

Dhe tradhëtia po bëhet me një turk nga Turqia, një bankier i suksesshëm në Gjenevë.

Related Articles

Close