SHQIPTARQE!

I dërgon shefit gabimisht, i ndodh ajo që nuk pritej ai I thotë se kam me të ..oo shef gabim

Jetimat e Ballkanit

Ajo ia kishte dërguar foton me tekstin: “Nuk e di se çfarë je duke humbur këtë fundjavë, ta dish, ti humbet”.

Ndodh shpesh që të gabojmë në rrjetet sociale dhe mesazhet e destinuara për personin tonë “intim”, t’ia dërgojmë dikujt tjetër. Një vajzë nga Kosova, punonjëse në një institucion privat, i ka dërguar gabimisht një foto shefit të saj.

Ajo ia kishte dërguar foton me tekstin: “Nuk e di se çfarë je duke humbur këtë fundjavë, ta dish, ti humbet”.

Menjëherë, shefi e ka kuptuar situatën dhe i ka shkruar direkt:

“Nuk e di për kë e kishe për këtë mesazh, a mund ta kesh ngatërruar apo jo, por ta kesh të qartë që unë jam shefi jot, ok? Vetëm shefi jot!”.

Eh, mund ta imagjinojmë në fakt se si është ndjerë vajza, më tepër akoma kur mesazhet kanë dalë nga celulari i shefit.

Related Articles

Close