SHQIPTARQE!

Burdushi e pranon: Albin Kurti u kanë dje te unë, i kallëzova do sene nëse i pranon qato, ne shtator e ki kryeministër, po ai me tha qe…

Jetimat e Ballkanit

Burdushi ka bërë një deklaratë interesante ku ka treguar se para një dite ishte për vizitë lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti, ku sipas ti ai kishte kërkuar një ndihmë për te marr drejtimin e qeveris se Kosovës dhe per te ndalur largimin e te rinjve nga Kosova.

“Ke te unë mire këna kalua, shumë i zoti ai far djali ishalla bahet Kryeministër, ai mbështetjen time e ka edhe per ata ke me u sigurua qe a e ka mbështetje time. “Ne biseduam shumë çka disa gjera nuk po i bej publike se ashtu me ka kërkuar ai.

Related Articles

Close