SHQIPTARQE!

Babai um martoi pa deshiren time ne Gjermani për interesin e vet, unë nuk jam e lumtur s’flej me burr hala sepse..

Jetimat e Ballkanit

Baba um martun pa deshiren time ne Gjermoni për interesin e vet, unë nuk jam e lumtur s’flej me burr hala sepse.

Jam 19 vjeç dhe ka prejardhje nga kosova ne nje fshat. Nuk do ta tregojë emrin e saj të vërtetë, sepse ka 6 muaj tashmë që ka ikur nga shtëpia.

Duke u larguar kështu nga familja e saj. Ajo ka një fytyrë të butë dhe të qeshur: “Po ta dinin vëllezërit ose babai im ku jam, atëherë do isha e v3ekur tashmë. Nuk do të ma falin kurrë që ika nga shtëpia.”

Sepse ata me martuan me nje djal ne gjermoni pa deshiren time aj kishte para dha familja ime veq kjo ju ka interesu.

Related Articles

Close