TOP NEWS

Babai shokohet kur gjen burrin pa rroba në dollap, 42-vjeçari: Më thirri vajza jote

Jetimat e Ballkanit

Babai shokohet kur gjen burrin pa rroba në dollap, 42-vjeçari: Më thirri vajza jote.Incidenti ka ndodhur në Teksas ndërsa sipas mediave lokale, burri i panjohur kishte ardhur për të kryer marr.ëdhënie me vajzën e tij 12-vjeçare.

Babi, identiteti i të cilit nuk është bërë publik, tregoi për mediat se ai e gjeti Christopher Todd në dollapin e tij gjysmë la.kuriq në nëntor të vitit 2018 ndërsa bëhej gati për punë.Leonard, i cili nuk u soll në mënyrë agresive, i tha babait se ishte vajza e tij adoleshente që e kishte ftuar në shtëpi.Më pas ai kishte sqaruar se nuk e dinte që vajza ishte 12-vjeçe dhe se kishte folur me të nga Instagrami dhe Facebook-u.

 

Related Articles

Close